dissabte, 14 de març de 2015

4 anys!


Ja fa quasi un mes que vam celebrar la festa d'aniversari del Guerau. Aquest any ell ha participat en tot el procés de preparació de la festa i hi ha hagut moments d'autèntica emoció.
El tema que va demanar com a eix temàtic van ser els cavallers, li apassionen des que vam anar uns dies a Carcassone. O sigui que vam convertir la casa en un castell! Vam crear banderes, vam fer un pont llevadís, vam muntar el castell de cartró que li havien dut els Reis, vam fer antorxes, galetes de castell, pastís de castell (ja podreu veure que és totalment casolà...)... i fins i tot vam comprar una disfressa de cavaller!

Una de les altres peticions que ens va fer va ser que volia fer una festa també amb els seus amics de l'escola. O sigui que finalment vam fer dues festes, una amb la família per dinar i una altra amb uns quants amics per berenar.

Voleu veure com va quedar? Mireu, mireu!

1 comentari:

  1. Quina decoració més genial! M'ho apunto, perquè als meus el tema cavallers també els torna bojos! I moltes felicitats! 4 anyets... si sembla que era ahir que vàrem començar els blogs... Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...