LLibres infantils

Aquests són els llibres que més li han agradat al Guerau:

A partir de 0 mesos
 El llibre de Sol, solet va ser el primer que va tenir el Guerau al néixer. Va amb un CD i un cançoner amb les cançons tradicionals catalanes (també hi és en castellà, amb altres cançons). Incorpora unes titelles de dits per cada cançó. Des de ben petitet que li cantàvem i fèiem ballar la titella i ell la miràva embadalit, la seguia... i més tard mirava les pàgines i posava i treia les titelles del velcro.
 
Tat! Es un llibre tovet i interactiu, amb animals. Les orelles o mans tapen els ulls. Ideal per jugar a fer TAT! i per explorar textures.
Va ser un dels primers llibres amb els que va aprendre a passar pàgines.
El llibre del Ballmanetes ha estat dels seus preferits, i és la cançó del ballmanetes escrita i il·lustrada. El vam agafar del bibliobús i quan el vam tornar el buscava desesperat. Un dia anant a l'Abacus el va veure i es va tornar boig, no el va deixar anar en tot el dia! Més o menys dels dels 9 mesos.


 Coincidint amb les festes de Nadal també vaig agafar del bibliobús aquest amb la cançó dels Reis d'Orient. No va tenir l'èxit del ballmanetes, però li agradava la portada perquè les corones brillaven.


El llibre de Els sentiments. El tenim en català. Li agrada molt mirar-lo perquè surten imatges d'altres nens i al final hi ha un "mirall" perquè es pugui veure. A vegades fa mimos al nen que plora i també es fa petons a ell mateix al mirall del final. :)

En vista de l'èxit dels animals del conte de la vaca, vam comprar aquests dos d'animals amb sons. El so funciona prement uns botons plans que té el llibre integrats a les pàgines, molt xulo! A partir dels 12 mesos i mig va començar a apretar ell sol els botons per tal d'escoltar l'animal. Ara (13 mesos) es pot passar una bona estona ell sol mirant el conte i apretant fins a la sacietat el botó de l'animal que en aquell moment li agrada més. De moment no hem hagut de canviar les piles!


Aquest és un dels llibres que més li agraden des dels 12 mesos. Imita els sons d'alguns dels animals que surten (gos, gat, peix, vaca, abella, cabra ....). Els dibuixos són molt clars. Al Guerau li encanta aquest llibre! També és del bibliobús, o sigui que haurem de comprar-lo.

A més a més, està subscrit des de l'any a la revista Piu-Piu. Ara, als 13 mesos li agrada mirar-se els dibuixets i passar pàgines, però d'aquí un temps crec que en traurem més rendiment.
 
Un llibre que vam comprar per Sant Jordi. Més detalls a l'entrada sobre el llibre Qui fa pessigolles?A partir de 18-24 mesos


Un llibre delicat i espectacular. Els nens saben tractar amb delicadesa als llibres i crec que si els agraden els vehicles gaudiran d'allò més amb aquest llibre. A partir dels 2 anys, més o menys. Més informació al enllaç del bloc.

Uns llibres que recomano especialment són els diferents llibres de les estacions de Susanne Berner.
Fotos i situacions precioses. Per parlar de la maternitat, paternitat, vincle, emocions, el joc, l'afecte, la familia, la diversitat...


Un llibre per jugar amb les siluetes. Més informació a l'enllaç del bloc. També l'hem vist amb animals de granja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...