Avui el Guerau i jo hem fet magdalenes. A ell li encanta voltar per la cuina i el tema de batre el torna boig, aixi que m'ha ajudat a muntar la clara i a incorporar-hi els rovells, a la seva manera.
La recepta és la que sempre hem fet servir a casa i dóna per unes 24 magdalenes, aquí us la deixo!
Ingredients
300 gr de farina (normal o integral)
3 ous
200 gr de sucre (si us agrada molt el dolç en podeu posar 250)
1 sobre de sucre vainillat
Un got d'oli d'oliva (o 1/4 de litre d'oli de girasol)
125 ml de llet
1 sobre de llevat
Un polsim de sal i llimona ratllada (opcional)
Forn preescalfat a 180º
Pas a pas
1. Separar les clares dels rovells i batre les clares a punt de neu amb un polsim de sal.
2. Afegir rovells i batre
3. Afegir sucres i batre
4. Afegir llet, oli i ralladura de llimona i batre
5. Afegir la farina i la llevadura (millor si la tamiseu) i batre normalment de baix a dalt. Ha de quedar bastant líquid.
6. Omplir els motlles a la meitat i fornejar a 180º
Quina casualitat!! Nosaltres ahir tmabé vam fer madalenes!!
ResponEliminaLa recepta que vaig seguir, molt similar, tot i que jo hi poso també mig vas de suc de taronja.
Bon profit!!
Quina bona idea el suc de taronja! Ho provarem! :)
EliminaHey moltes gràcies per la recepta!!!
ResponElimina