dilluns, 25 de juny del 2012

29 de juny. Dia Mundial del Son Feliç


La blogosfera maternal i paternal ha creat una iniciativa per declarar el dia 29 de juny el dia Mundial del Sueño Feliz, perquè puguem compartir les nostres experiències de son feliç al costat dels nostres petits.

Volem que el hashtag #desmontandoaEstivill esdevingui trend topic a Twitter i que blocs, pàgines i perfils de Facebook s'omplin de missatges a favor del Son Feliç.

A Facebook s'ha creat un grup i un esdeveniment per divulgar aquesta iniciativa.

O sigui que si voleu participar podeu unir-vos al grup i a l'esdeveniment de Facebook, i:

- Twitejar i retwitear sobre la teva idea del somni feliç utilitzant el hashtag #desmontandoaEstivill. Fes-lo servir només el dia 29 de juny, ja que així tenim més possibilitats de convertir-lo en TT.

- Si tens un bloc, pots publicitar l'esdeveniment i el dia 29 publicar un post explicant sobre la teva experiència de son feliç.

- El dia 29 publica o comparteix a Facebook articles, cites, testimonis, estudis... sobre el son feliç acompanyant al teu fill.

 

Espero de tot cor que aquesta iniciativa arribi a totes les persones possibles i contrarestar d'una vegada per totes aquestes teories de son INfeliç que divulguen certes persones servint-se de les televisions, ràdios, premsa ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...