dijous, 12 de juliol del 2012

Taula de llum (editat)

Doncs finalment ja tenim la taula de llum!

L'avi l'ha feta a partir d'una taula de l'Ikea, una planxa de metacrilat i 3 fluorescents, inspirant-se en la taula de llum de la Inma, del bloc Para mi peque con amor


De moment al Guerau li ha encantat! Fa Ooohhh! I sobretot està fascinat amb l'interruptor per engegar i parar els llums, cosa que hem de solucionar perquè si no en dos dies ens quedarem sense fluorescents!

Avui hem estat mirant els tubs de colors primaris (vermell, groc i blau), uns fils semi transparents que vaig comprar als xinos, i el que més gràcia li ha fet al Guerau, mirar-se la seva pròpia mà. 
Estic segura que a mesura que creixi podrem fer activitats la mar de xules amb aquesta taula de llum!


Edito per fer l'explicació de com l'hem feta:

Vam comprar una taula Lack a l'Ikea (que val 4,99€) i vam fer un forat al mig, sense arribar al final. Allà es van posar els fluorescents (2 de petits per les puntes i un de més llarg al mig) sobre unes enganxines blanques per tal que no es perdés llum, i amb una mica d'alça. Un forat a un cantó per passar el cable i una planxa de metacrilat a sobre. 
Ara em falten uns miralls per complementar-la, però ha quedat aixi:


7 comentaris:

  1. És molt xula, però no es veu com és! La nostra és petiteta i portàtil. Com l'has feta?

    ResponElimina
  2. manetesicosetes.wordpress.com18 de juliol del 2012, a les 11:53

    Merci. Està genial!

    ResponElimina
  3. Hola! Veig que no s'ha publicat el comentari que havia fet... :-( Tinc una pregunta tècnica...
    M'estic plantejant fer-li una taula de llum a la meva peque de dos anys i com ja tenim la taula lack, pensava aprofitar-la. Però no sé si és bona idea seguir-la aprofitant com a taula de treball. Com ho veus? Si no tenim espai per dues, millor llavors fer la porta`til que té l'elisabetsalie? Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Inski, benvinguda!
      Jo personalment no la faria servir de taula de treball, perquè el metacrilat és fàcil de fer malbé. De fet, nosaltres hi tenim un protector d'escriptori d'aquells transparents de l'Ikea, per si hi cau tinta, aigua o farina (que no es coli cap a l'interior). Nosaltres no la fem servir per res més, però la fem servir molt i per tant ens val la pena tenir-la d'ús exclusiu. La de l'elisabetsalie també és molt xula, i potser més pràctica si no tens espai... tot i que potser es podria buscar un invent per tapar la part superior de la taula i crear com un doble fons... en fi, ja ens explicaras!
      Una abraçada!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...