dilluns, 19 de desembre del 2011

10 mesos

Ahir el Guerau va fer 10 mesos. 10 mesos plens d'aprenentatges, de somriures i petons, de dubtes, de riures i plors, deu mesos de perdre'm mirant-lo, de fer teta, d'abraçades i pessigolles, deu mesos sentint la seva escalfor mentre dorm...
I ara, el miro i me n'adono del molt que ha crescut i del molt que ha progressat en llenguatge i moviment, de com cada cop s'expandeix i es fa seva la casa, veig com s'adapta a les noves situacions, com ens entén i es fa entendre.
Aquest ha estat un mes d'exploració. Finalment, després de setmanes observant-lo, s'ha atrevit a pujar i baixar el graó del menjador i ara el puja i baixa constantment. Segueix amb la seva obsessió per les caixes de cartró, però ara inclóu el graó en el seu repertori de moviments, que es fan cada dia més precisos i amb menys riscs, i es pasa bona part del dia dret mentre porta una caixa amunt i avall. 

També aprofito per explicar que estem en procés d'ordenar el tema de la son, com vaig comentar en el post de retorn. Bàsicament hem avançat una hora el sopar (continuem sopant tots junts perquè ens agrada molt) i, a l'acabar, jo pujo a adormir-lo. I un cop adormit connecto la càmara i baixo per estar una estoneta amb el meu home o treballar una mica. També aprofito per actualitzar el blog i estar amb mi. De moment ho hem fet una setmaneta i sembla que va bé, perquè ell dorm més estona (tot i anar a dormir abans es lleva a la mateixa hora al matí) i ja no es desperta quan marxo de l'habitació (tot i que he d'anar pujant cada 3/4 d'hora més o menys, ja que es desvetlla i necessita teta per tornar a conciliar el son). Veurem com evoluciona el tema.

En definitiva, un altre mes que ens ha passat volant! :)
Feliç mesari, príncep!

2 comentaris:

  1. Doncs sí que està àgil que ja es posa dret i empeny caixes, molt bé!

    ResponElimina
  2. Si, no para en tot el dia! Jo alucino en les coses grosses que mou, com més pesades són més li agraden! Espero que passi aviat aquesta dèria perquè a casa sembla que estiguem de mudançes tot el dia amb tantes caixes i mobles amunt i avall!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...