diumenge, 23 de setembre del 2012

Hores de joc a la taula de llum

La taula de llum està donant molt de si.
Un dels elements que ens està donant molt joc són les boles d'aigua.  Són boletes de sodi poliacrílic que s'inflen al posar-les en aigua. Teòricament serveixen per les plantes ja que les manté hidratades durant temps. El seu aspecte és brillant i tenen un tacte relliscós i molt agradable.
Cal vigilar que no se'n posi cap a la boca, ja que malgrat que no són tòxiques, no me n'acabo de refiar.

El Guerau adora la taula de llum i hi demana d'anar tot sovint, i un dels jocs que més li agrada és destriar bales de vidre de les boles d'aigua. Amb una cullera o amb la mà les va seleccionant i les posa en un pot apart (va dient: "noooo"). És un bon joc per treballar la discriminació visual, les diferències de tacte i pes, la destresa motriu, l'equilibri i concentració...





L'altre dia vaig trobar un paquet amb boles de varis colors, i l'efecte és espectacular!Al Guerau li encanta enfonsar les mans dins les boles d'aigua de colors i traspassar-les d'un recipient a l'altre usant diferents elements (atenció perquè aquest material s'escampa molt i fa bastant merder!).














També li agrada jugar amb els papers de celofan plastificats, mirar-hi les seves joguines, fer-hi contruccions amb gots de colors, observar gel de colors i pintar amb ells, mirar les fulles que cauen dels arbres... està donant molt de si!



2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...