diumenge, 28 d’agost del 2011

Les empremtes dels 6 mesos


Aquestes són les mans de la nostra família. La marró és del papa, la vermella la meva i les verdes són del G.
Estan fetes el dia que va fer 6 mesos.

Quan el petit va fer un mes, vam decidir que volíem tenir un record d'aquelles manetes i peuets tan remenuts, i vam pintar-los amb una barreja de fang blanc i aigua (amb l'ajuda d'una esponjeta) i els vam estampar en una cartolina negra. Van caldre varis intents, sobretot amb les mans, perquè de tan petit encara no tenia mai les mans obertes.
El dia dels sis mesos ens semblava una data prou important com per fer un altre recull d'empremtes. Aquest cop, com que ell ja era més grandet, vam decidir usar pintura de dits. La cara que feia quan, amb un pinzellet, li pintàvem la mà no té preu! Es mirava i remirava les mans de color verd i la feina que tenia la mama per evitar que s'ho posés a la boca, amb lo bo que devia ser! :)

Les mans i peus del primer mes estan retallats en quadradets petits i guardats en una capseta.
Les dels 6 mesos en una cartolina D·3 de color groc claret, juntament amb les nostres. Ara  la cartolina l'hem customitzat una miqueta, i hi hem posat etiquetes per identificar-les (tot i que és evident a qui pertany cada mà, clar), la data i el títol (6 mesos!) i queda més acabadet!
I ara a pensar com les estamparem quan faci l'any! Potser les podriem posar en una samarreta, o fer-ne una làmpada, o paper de paret... hi ha mooltes possibilitats! Ens ho anirem pensant... alguna idea?

4 comentaris:

  1. Què xulo això de les mans!!! Jo li vaig fer com a regal del dia del pare pel papi de la peke... saps on podrien quedar molt xules??? a la porta de l'armari del teu petit!!!! això sí, s'hauria de ser molt precís... i amb un anyet...jejeje

    ResponElimina
  2. Hola Alesta! Gràcies pel suggeriment! podria quedar molt xulo però...com tu dius, ha de ser precís! Uhm...a més si mai l'armari es fa malbé també fa peneta llençar-lo!
    Gràcies per comentar!

    ResponElimina
  3. És preciós!! Quines manetes més petites! Jo ho havia vist també en marc de fotos així amplets ( no sé si fets amb l'amplada expressament...) i posant la foto de cada edat en que està feta l'estampació. Però el més pràctic sempre serà en pintura a cartolina, fang, guix i tot això! ( al meu cole els hi vaig fer un marc a sota dels armaris i hi van estampar les mans. Com eren seves ningú ho va tocar i per fi no se'm desenganxaven els cantos! jeje) Petonets!
    Clara

    ResponElimina
  4. Gràcies Clara! El fang ja el tinc en ment però ara crec que encara no té la força suficient com perquè es marqui...esperarem a que sigui més grandet! :)
    Petonets!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...